Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjëruesi sheh lakuriqësi rrugëve

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr: (10/273-274)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse një person del në rrugë për të kryer disa gjëra të rëndësishme gjatë Ramazanit dhe gjatë rrugës sheh shumë lakuriqësi, a e prish kjo agjërimin e tij?
 
Përgjigje: Kjo nuk e prish agjërimin e tij, por ai megjithatë duhet ta ulë shikimin sa më shumë që mundet.

Shpërndaje: