Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ai që beson në horoskop është kafir idhujtarë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Maxhid (31)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathyl%20majd%20-%2026%20-%2010%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për atë që besonë në trupat qiellorë?”

Përgjigje: ”Si beson në trupat qiellorë ai? Ai që beson (në horoskop) dhe konfirmon horoskopin në gazeta në lidhje me ngjarjet dhe njoftimet rreth gajbit është një kafir idhujtarë.”

Shpërndaje: