Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ai që pajtohet me Pasuesit e Bidateve në një çështje ai është bidatçi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherhu Igathetul Lehfan (29)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-5-11-1435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Shejkh i nderuar Allahu i`u dhëntë mirësi. Thotë pyetësi; Nëse një dijetar nga dijetarët e Ehlis-Sunnetit pajtohet me pasuesit e bidateve në një çështje nga çështjet e akides (besimit), a llogaritet/konsiderohet edhe ai prej tyre?”

Përgjigje: ”Po. Nëse ai pajtohet me ta në një çështje nga çështjet e akides (besimit) apo nga shtyllat/parimet e akides ai është bidatçi.”

Shpërndaje: