“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ai që porosit magjin është sikurse magjistari

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tathir-il-I´tikad (9)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/et–1432-04-10.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është kafir personi i cili i kërkon një magjistari që të magjeps një tjetër?”

Përgjigje: ”Po. Sepse ai kënaqet me magjin dhe e urdhëron atë. Për këtë arsye, ai ka të njëjtin gjykim sikurse magjistari.”

Shpërndaje: