Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ai që thotë se Shejkh Rabi nuk është prej Ehl-us-Sunnetit ka gabuar

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://www.z-salafi.com/v2/zsalafi.php?s_menu=23&idFatwa=704

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A merret dija nga Shejkh Rabi bin Hadi el-Medkhali?

Përgjigje: Po. Dituria merret nga Shejkh Rabi. Shejkh Rabi është prej Ehl-us-Sunnetit. Kushdo që thotë ndryshe është gabim. Lusim Allahun që ti falë të gjithë.

Shpërndaje: