Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ajo që është e ndaluar për të rriturit është e ndaluar edhe për fëmijët

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-1-1-1438-01.mp3 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një djali të vogël që të bartë byzylyk argjendi? Apo kjo lejohet vetëm për vajzat?

Përgjigje: Ajo që është e ndaluar për të rriturit është e ndaluar edhe për fëmijët. Djaloshit të vogël nuk i lejohet që të bartë atë që është e ndaluar për burrin e rritur sikurse ari, argjendi dhe mëndafshi.

Shpërndaje: