Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Alameh el-Gudejan në lidhje me Halebiun

Alameh Abdullah el-Gudejan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=126980

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Ne kemi thirrësa këtu në Algjeri të cilët këshillojnë që të mirret dija nga Ali Hasan bin Abdil-Hamid el-Halebi.”

Përgjigje: ”Unë betohem në Allahun se unë nuk e di… Jo! Lëreni atë Abdul-Hamidin! Ai është që e sjell Irxhan në Arabinë Saudite.”

Shpërndaje: