Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Arabia Saudite është vendi i cili është më së afërmi me Kuranin dhe Sunnetin

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (201)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Arabia Saudite është vendi i cili është më së afërmi me Kuranin dhe Sunnetin. Nuk ka asnjë vend në të cilin Selefizmi kanë liri të tillë si në Arabinë Saudite.”

Shpërndaje: