Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Arabia Saudite sipas Alameh Luhejdanit nr 1

Alameh Salih bin Muhammed el-Luhejdan 

Burimi: el-Huxhaxh el-Kauijjeh, fq. 108

Përgatiti: www.perlat-muslimane.com

Arabia Saudite është një mbretëri islame –elhamdulilah. Vendi qeveriset me të drejtë nga ligji islam dhe me dispozitat e tij. Veprat e saj themelore dhe ligjet janë të renduar që të mos devijojnë nga Islami. Kur vendi dënon një veprim1 të ngjashëm ata e bëjnë këtë duke u bazuar në fenë e tyre dhe statusin e tyre islamik, sepse vendi është vendi i dy xhamive të shenjta dhe i mesazhit islam. Prandaj, nuk është çudi që vendi dënon marrëzitë, refuzon krimet e kriminelëve dhe të paralajmëron ndaj secilit që bën një krim ose kënaqet me të.”

______________________________________

1 Shejkh, Ebu Umer Usamah bin Ata bin Hamad ka thënë: ”Ai është duke iu referuar sulmit në WWC në Nju Jork.”

Shpërndaje: