Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Arkëtare në galeri

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (69), min: 57.50

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/12-07-1438i.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas të punojë si arkëtare në një supermarket, në qoftë se ajo është në nevojë apo e detyruar?

Përgjigje: Jo, nuk i lejohet ta bëjë këtë. Asaj i lejohet të punojë aty ku ka vetëm gra. Asaj nuk i lejohet të punojë aty ku ka burra dhe gra.

Shpërndaje: