Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Aromat e parfumeve dhe të sprejave kundër insekteve

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr: (10/271)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi gjatë Ramazanit apo agjërimi vullnetar nga aromat e parfumeve dhe nga aromat e sprejave kundër insekteve?
 
Përgjigje: Aromat kurrë nuk e prishin agjërimin pavarësisht se a janë aroma parfumesh apo substanca tjera, dhe kjo nuk ka rëndësi nëse është agjërim në Ramazan apo në ndonjë kohë tjetër, dhe nuk ka lidhje nëse agjërimi është i detyrueshëm apo vullnetar.

Shpërndaje: