Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ata i janë besatuar shejtanit

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamed el-Abbad el-Bedr
Burimi: https://twitter.com/Alhasan__/status/485725837468004354/photo/1

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Unë i tregova atit tim Shejkh Abdul-Muhsin el-Abbadit -Allahu e ruajt!- se si disa të çmendur në Arabinë Saudite i kan premtuar besatimin el-Baghdadit dhe thonë se ai është kalifi i myslimanëve.

Ai u përgjigj: “Ata i janë besatuar shejtanit.”

Data: 8/9-1435
Nga: el-Hasan Abdul-Muhsin el-Bedr

Shpërndaje: