Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ata nuk i japin selam njerëzve

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (752)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Është një grupë në Arabisë Saudite të cilët nuk u japin selam njerëzve sepse ata thonë se parimi sot është se njerëzit janë Ikhuanu-Muslimin ose nga Xhemati Teblig derisa të na bëhet me dije se ata janë Selefijun.”

Përgjigje: ”Me sa duket ky grupë janë bidatçi. Ata janë një sekt i ri.”

Shpërndaje: