Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ata që e plotësojnë Teuhidin do të hyjnë në Xhenet pa llogaridhënie

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14649

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Ata që e plotësojnë Teuhidin, a do të hyjë në Xhenet pa llogaridhënie?”

Përgjigjja: “Kjo është fjala e Profetit salallahu alejhi ue selem; që personi do të hyjë në Xhenet pa llogaridhënie dhe pa u dënuar fare. Është fjala për hadithin që flet për 70.000 njerëz që do hyjnë në Xhenet pa llogaridhënie dhe pa u dënuar fare. Pra, Profeti salallahu alejhi ue selem ka thënë kështu.”

Shpërndaje: