“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë do të bashkohemi me Shiat

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kohët e fundit është folur shumë që Ejl-us-Sunneti dhe Shiat duhet të përafrohen ndërmjet vete. Disa prej njerëzve, janë treguar shumë të butë në lidhje me këtë. Çfarë mendoni ju?”

Përgjigje: ”Po, nëse shiat braktisin doktrinën e tyre dhe na bashkëngjiten neve, atëherë El-Hamdulilah. Në të kundërtën që ne të shkojmë tek ata dhe të braktisim të vërtetën për të kotën e tyre kjo nuk do të ndodhë me lejen e Allahut. E njëjta vlen nëse të jemi të kënaqur me doktrinën e tyre dhe të themi se të gjithë kanë doktrinën e tyre dhe të gjithë janë në të vërtetën; ne dhe ju. Kjo është e kotë!

Dy të kundërta nuk mund kurrë të bashkohen. Kurrë. Këto dy të kundërta nuk bashkohen.”

Shpërndaje: