Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë fillonë koha e dhikrit të mbrëmjes – Albani

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Fataua Xhuhdah (24)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Dhikri i mëngjesit fillonë pas namazit të sabahut. Megjithatë, ka mospajtime në lidhje me dhikrin e mbrëmjes. A duhet ta lexojmë atë pas namazit të ikindisë apo pas namazit të akshamit?”

Përgjigje: “Pas namazit të ikindisë.”

Shpërndaje: