Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë gjithë lutjen tënde fokusoje tek…

Imam Shems-ud-Din bin Kajim el-Xheuzijeh (v. 751)

Burimi: Minhaxhul-Kasidinë 1/343

Përktheu: Besim Gjelaj

www.perlatmuslimane.com

“Në qoftë se je duke bërë lutje dhe koha është e kufizuar, po ashtu kërkesat në zemrën tënde janë të shumta, atëherë gjithë lutjen tënde fokusoje tek kërkimi i faljes prej Allahut, sepse nëse T’i fal mëkatet, të plotësohen kërkesat pa i kërkuar.”

Shpërndaje: