Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë gruaja i ngjyrosë flokët

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (35)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20%20-%2017-%2010-1436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është gjykimi që gruaja ti ngjyrosë flokët e saj në qoftë se ngjyra nuk është e zezë?”

Përgjigje: “Është në rregull në qoftë se flokët janë të thinjura. Nëse nuk janë të thinjura ajo nuk duhet ti ngjyrosë ato. Në këtë rast ajo i lë sikurse janë. Ajo nuk duhet të ndryshojë ngjyrën e saj origjinale të flokëve. Janë vetëm flokët e thinjura që duhet të ngjyrosen me kusht që ngjyra të mos jetë e zezë.”

Shpërndaje: