Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë i ndalonë ata nga imoraliteti dhe abuzimi i alkoolit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (22)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fth-mjd-01061435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kur unë i thërras ithtarët e librit në Islam, a duhet që unë edhe ti ndalojë ata nga imoraliteti dhe abuzimi i alkoolit?”

Përgjigje: ”Këtë e bën kur ata të kenë konvertuar në Islam. Për derisa ata nuk e kanë bërë këtë, mosbesimi është më i keq se sa imoraliteti dhe gjëra të tjera.”

Shpërndaje: