Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë mund të agjërosh gjashtë ditët e Sheualit – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas që të agjërojë gjashtë ditët e Sheualit para se ajo t’i ketë kompensuar ditët e humbura të Ramazanit?

Përgjigje: Ditët e Sheualit agjërohen vetëm pasi të jenë agjëruar ditët e Ramazanit.

Profeti ka thënë:

”Agjërimi i Ramazanit dhe pasimi i tij me agjërimin e gjashtë ditëve të Sheualit është sikurse agjërimi i një viti të tërë.”

Shpërndaje: