Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë ndalet Kurani

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (66)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/16524

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur dëgjojë Kuranin në radio dhe televizion, a më lejohet ta ndali atë në mes të një ajeti, apo duhet të pres dhe ta ndalë atë vetëm kur ajeti të mbarojë?

Përgjigje: Është më mirë për ta ndalur atë kur ajeti të përfundon. Kjo është më e mira.

Shpërndaje: