Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Babai dhe bursat e fëmijeve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë kam djem dhe vajza në shkollë, ku mësohet Kuran. Ata marrinbursa. A lejohet për prindërit t’i përdorin këto të holla për nevoja familjare apoduhet që të ruhen posaqërisht për fëmijët?”

Përgjigje: “Këto janë në dispozicionin e babait. Babait i lejohet të marrë bursat e tyre. Megjithatë është më mirë që ai t’i shpenzojë ato për nevojat e fëmijëve.”

Shpërndaje: