Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Babai e urdhëron vajzën që ta heq shaminë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (88)

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/igahssat.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Kjo grua pyet; A e ka obligim që t’i bindet babait nëse e urdhëron që ta heq shaminë apo duhet ta kundërshtojë atë?

Përgjigje: Nuk lejohet t’i bindet atij në mëkat. Ky veprim është mëkat. Dhe ky është një baba i keq, Allahu na ruajt! Nuk të lejohet t’i bindesh atij në këtë.

Shpërndaje: