Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Babai nuk dëshiron që ti’a japë vajzën një Selefiu

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (20)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20mjd-10-05-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Babai im nuk dëshiron që të më martojë mua për një Selefi dhe kërkon që unë të përfundojë studimet e mia në një shkollë ku ka përzierje të mes gjinive. A bie kujdestaria e tij?

Përgjigje: Një kujdestari ndaj vajzës bie vetëm pas vendimit të gjyqtarit. Është vetëm gjyqtari që mund të gjykojë një kujdestari. Ti duhet t’i referohesh gjyqtarit.

Shpërndaje: