Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Babai vendos formula magjike pranë shtëpis

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (3)

http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14423

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Babai im është kapur nga sihri dhe pastaj ai shkoi tek një magjistar. Magjistari i dha atij një letër me shkronja të pakuptueshme pas së cilës babai e la letrën pranë shtëpisë. A ta shkatërroj këtë letër apo vetëm ta këshilloj atë?”

Përgjigje: ”Që të dy. Këshilloje atë dhe prishe letrën. Tregoj atij se letra e dëmton atë dhe familjen e tij. Tregoj atij se kjo nuk është e lejuar. Këshilloje atë së pari. Pastaj djege letrën.”

Shpërndaje: