Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Babait i lejohet të marrë pasurinë e djalit dhe anasjelltas

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/1306-1307)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Babai im (imam Ahmedi) tha:

Babait i lejohet të marrë pasurinë e djalit të tij dhe djalit i lejohet të marrë pasurinë e babait të tij në rast nevoje.

Shpërndaje: