“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Barti dorëza për shkak të injorancës

Alameh Abdurr-Rrazak bin Afifi el-Afifi (v. 1415)

Burimi: Fataua ue Rasail, fq.460

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua vuri dorëza gjatë haxhit kur ajo ishte në ihram për shkak të injorancës. Çka duhet të bëjë ajo tani?

Përgjigje: Ajo nuk duhet të bëjë asgjë për shkak se ishte injorante për këtë.

Shpërndaje: