Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bartja e kapuçit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Edh Da’ifeh (6/52)) dhe (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (138))

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Për muslimanin e mirë e të devotshëm i cili nuk është ndikuar nga zbukurimet e kufarëve është mirë që ta mbulojë kokën e tij.”

“Bartja e kapuçit (fetar) në perëndim është simbol i islamit.”

Shpërndaje: