“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Bartja e Kuranit nga i çmenduri dhe fëmija

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi

Burimi: et-Tibjan, fq 13

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nuk lejohet që i çmenduri dhe fëmija i cili nuk e dallon të mirën nga e keqja, që ta bartin Kuranin. Sepse në këtë mënyrë abuzohet me shenjtërinë e tij.

Shpërndaje: