Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja dua apo të përsërisim atë që thotë myezini?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/1431-17.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse myezini e thërret ezanin, a është e ligjësuar që ta bëjmë duan apo të përsërisim atë që e thotë myezini.”

Përgjigje: ”Të dyat. Ti i përgjigjesh thirrjes së myezinit kur është koha e ezanit dhe e thua atë që e thotë myezini, dhe kur të përfundojë ezani atëherë e bën duan e cila bëhet pas ezanit.”

 

Shpërndaje: