Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja rukje me elektroshok

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (62), min: 55.50

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid-%2029%20-0%206-1438.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kjo pyetje është nga Belgjika. Në vendin tonë është një person që bën rukje duke goditur me elektroshok. Goditjet elektrike shkaktojnë kryesisht plagë në trupin e pacientit. Çfarë këshilloni dhe a duhet shkuar tek ky person?

Përgjigje: Jo. Ai nuk duhet të shkon tek ai. Ai nuk duhet të shkon tek ai. Ai e lëndon pacientin e tij me goditje elektrike. Goditjet elektrike nuk shërojnë. Ato nuk shërojnë. Ato madje edhe torturojnë.

Shpërndaje: