“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja sexhde me syze

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%2021-03-1438H.mp3%2033.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet namazfalësit të bartë syzet kur ai bën sexhde?

Përgjigje: Po, pse jo? Nëse ato nuk e ndalojnë fytyrën e tij që të prek tokën, kështu që nuk ka asnjë problem.

Shpërndaje: