Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja sexhden et-Tilaueh pa vello

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur nr (1018)

Data e fetvas: 27/6-1411 ose 13/1-1991

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e vlefshme që një grua të bëjë sexhden et-Tilauah ( sexhden e leximit) me kokë të zbuluar?”

Përgjigje: ”Po, është e vlefshme.”

Shpërndaje: