“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet bërja tavaf gjatë hutbes së xhumasë?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masa’il el-Imam Ibn Baz, pyetur nga Abdullah bin Mani el-Utejbi (1/140)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet bërja tavaf gjatë hutbes së xhumasë?

Përgjigje: Ai duhet ta ndërpres tavafin dhe ta dëgjojë hutben.

Shpërndaje: