“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja teberruk duke bërë shaka (1)

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Lika Maftuh fiz-Zulfi

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme që duke bërë shaka të bëhet teberruk mbi një person tjetër?

Përgjigje: Nuk lejohet të bëhet shaka në lidhje këtë. Nuk lejohet të bëhet shaka në lidhje me çështje të ngjashme. Kjo mund ti mashtrojë disa njerëz në mënyrë që ata besojnë se ky veprim është i drejtë. Ata nuk e dinë se ti po bën shaka. Kjo duhet shmangur.

Shpërndaje: