Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Besimi i fortë dhe i pastër ndikon në rukje

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ls–1432-05-16.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Ka njerëz që i drejtohen personit i cili bën rukje për shkak të besim të fortë të tij. Ky besim i atij që këndon rukje dhe Kur’ani që lexon ai, a ndikojnë në rukje?”

Përgjigje: “Nuk ka asnjë dyshim për këtë, vërtetë se besimi i fortë dhe i pastër ndikon në rukje me lejen e Allahut.”

 

Shpërndaje: