“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Besimi i imam Albanit ishte i shëndoshë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Shejkh Albani ka ndërruar jetë dhe e lusim Allahun që ta mëshirojë, po ashtu shpresojmë që Allahu ta falë dhe ta mëshirojë. Ai ka bërë përpjekje të mëdha dhe besimi i tij është i shëndoshë. Dhe nëse ka rënë në ndonjë gabim, Allahu do ta falë atë, dhe nuk na lejohet që t’i hulumtojmë dhe t’i përhapim ato në mesin e njerëzve.

Shpërndaje: