“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Betimi në fenë e Allahut

Imam Salih Ibn Feuzan El-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/10661

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Shejkh i nderuar! Allahu iu dhëntë sukes! Cili është gjykimi nëse betohesh në fenë e Allahut? A është kjo gjë e lejuar?

Përgjigje: ”Jo! Nuk është e lejuar që të betohet në fenë e Allahut, porse betohet në emrat dhe në cilësitë e Allahut. Po!”

Shpërndaje: