“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

I bie vello në ballë gjatë namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (61), min: 1.13.35

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid-%2029%20-0%206-1438.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Vello e një gruas i ra mbi ballin e saj kur ajo qëndronte duke u falur. A ndikon kjo në namazin e saj?

Përgjigje: Jo, kjo nuk ndikon. Kjo nuk ndikon.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram