Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bin Ladeni – Mehdi i pritur apo një shejtan?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=BL3E93mNNiQ

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa njerëz pretendojnë se Ibn Ladeni është el-Mehdi i pritur dhe ata e quajnë atë “prijës të besimtarëve”. Çfarë thoni për këtë?

Përgjigje: Këta njerëz janë shejtanë. Ata janë shejtanë. Ibn Ladeni është një shejtan i neveritshëm dhe Kharixhi. Nuk është e lejueshme për askënd që ta lavdërojë atë. Ai që e lavdëron atë është një Kharixhi mu si ai. Ai që e lavdëron atë është një Kharixhi mu si ai. Një person i tillë duhet të ndëshkohet dhe të dënohet.

Shpërndaje: