Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Biseda me të vdekurit

Imam Salih el-Feuzan bin Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (53), min: 50.12

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16402

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Disa njerëz që vizitojnë varret e të afërmve të tyre nuk mjaftohen me dhënien selam atyre dhe të luten për ta. Përveç kësaj, ata flasin me ta sikur të jenë gjallë. A është e ligjësuar kjo? 

 

Përgjigje: Jo Kjo është bidat dhe nuk lejohet.

Shpërndaje: