Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Braktis veprat e mira nga frika e syefaqësisë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (19)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për të braktisur veprat e rekomanduara nga frika e syefaqësisë?”

Përgjigje: ”Kjo është nga shejtani dhe plani i tij. Bë vepra të mira dhe ki një qëllim të mirë. Ki një qëllim të mirë. Mos i braktis veprat e mira nga frika e syefaqësisë. Kjo është nga shejtani. Vepro dhe ji i sinqertë ndaj Allahut. Kush mund të ndalojë ty që të veproshë sinqerisht për Allahun Azze ue Xhel?”

Shpërndaje: