Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Burrave dhe djemve nuk ju lejohet të bartin byzylyk

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (27)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20maji%20d%20-%2011%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa të rinj bartin byzylyk dore për hir të bukurisë…”

Përgjigje: ”Nuk është e lejuar për djemtë dhe burrat të bartin byzylyk. Ky është një përngjasim me gratë.”

Shpërndaje: