Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Burri gjithmonë më rri hazër që të mbulohem dhe të mos e ngris zërin në prani të burrave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë jam e martuar. Burri im gjithmonë më rrinë gati mua që të mbulohem dhe të mos e ngre zërin në praninë e burrave. A është e saktë kjo çfarë ai thotë?

Përgjigje: Po. Është e obligueshme për tu mbuluar. Urdhërimi i tij që të mbulohesh i përket urdhërimit në të mirë.

E njëjta gjë vlen edhe ngritjen e zërit në praninë e burrave pa pasur nevojë. Kjo nuk është e lejuar. Shpeshherë zëri i gruas është fitne.

Shpërndaje: