Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Buzëqesh!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika Ramadani Maftuh 13/9-1437

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Liqo%20As-Salamah%20%2013%20-%209%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme për të buzëqeshur gjithmonë apo vetëm në raste të veçanta?

Përgjigje: Buzëqeshja ka rastet e saj të veçanta. Nëse ka arsye për të buzëqeshur atëherë buzëqesh.

Pyetje: A lejohet buzëqeshja në namaz?

Përgjigje: Ska të keqe nëse kjo bëhet pa folur.

Shpërndaje: