Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çdo ditë udhëton 100 km

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (79), min: 57:26

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-9-2-1439-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çdo ditë udhëtoj 100 km për të studiuar dhe kthehem në mbrëmje. A më lejohet të shkurtoj dhe të bashkoj namazin e drekës me atë të ikindisë?

Përgjigje: Po. Ti ke më shumë të drejtë për këtë se të tjerët. Ai që udhëton çdo ditë, ka më shumë të drejtë për të se të tjerët, pasi që ti udhëton të paktën 100 km, ti je udhëtar.

Shpërndaje: