“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë do të thotë murid?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (33)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%2023%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë do të thotë murid?”

Përgjigje: “Murid është një student, një student. Ai mëson njohuritë dhe drejtimin nga Shejkhu i tij. Kjo është tek Sufitë ndërsa ne kemi dijetarët dhe studentët e tyre.”

Shpërndaje: