“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çka duhet bërë me gruan që nuk falet, fyen dhe e mallkon burrin?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (196)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua nuk falet dhe ajo e fyen burrin e saj dhe e mallkon atë. Çka duhet të bëjë ai? Ata kanë tre fëmijë.

Përgjigje: Ai duhet të ndahet prej saj sa më shpejt.

Shpërndaje: