“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çka duhet bërë nëse nuk gjen vend për të fjetur në Mina?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika’ati ma’a esh-Shejkhejn, pyetur nga Abdullah et-Tejjar (2/82)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çka duhet të bëjë një person nëse ai arrin në Mina dhe nuk gjenë vend për të fjetur?

Përgjigje: Nëse ai nuk gjen vend në Mina ai duhet të flej në vendin ku përfundojnë tendat. Por nëse ai gjenë vend në Mina, e ka obligim që të flej aty.

 

Shpërndaje: