Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilat ajete duhet t’i lexohen personit i cili është xhindosur?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Fataua alal-Haua 12/1-1436

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-12-01-1436-01_01.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cilat ajete duhet t’i lexohen personit i cili është xhindosur nga xhinët?

Përgjigje: Suren El-Fatihah, el-Ikhlas, el-Felek dhe en-Nas dhe atë që dinë nga Kurani. I tërë Kurani është shërim dhe mëshirë.

Shpërndaje: